It's personal

Blogs

Filter

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Categorie:
Make it Personal
Trackrecord
TrendWatch
Beaufort makes it personal is een serie waarin de mensen van Beaufort zich kort introduceren. In deel XIX is het woord aan Arjan Brouwer, partner.
De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) zal de manier waarop bedrijven in de EU hun activiteiten rapporteren, vanaf dit jaar ingrijpend veranderen. Met ingang van boekjaar 2024 geldt dit voor
Beaufort heeft van oudsher veel bouw- en projectorganisaties geadviseerd en kent de bouwsector als geen ander. In 2022 publiceerden wij al over het projectfalen in de bouwsector. Ondanks de zorgwekkende
Dirk van der Velden werkt sinds enkele jaren met veel plezier als Restructuring Consulting bij Beaufort. Collega Kelly van den Broek startte zes maanden terug als Consultant bij de specialist
Beaufort makes it personal is een serie waarin de mensen van Beaufort zich kort introduceren. In deel XVIII is het woord aan Ryan Driscoll, consultant.
Beaufort makes it personal is een serie waarin de mensen van Beaufort zich kort introduceren. In deel XVII is het woord aan Kelly van den Broek, consultant.
Beaufort makes it personal is een serie waarin de mensen van Beaufort zich kort introduceren. In deel XVI is het woord aan Diego le Grand, consultant.
Beaufort makes it personal is een serie waarin de mensen van Beaufort zich kort introduceren. In deel XV is het woord aan Bobby Ririassa, consultant.
Beaufort heeft twee nieuwe consultants verwelkomd: Bobby Ririassa en Kelly van den Broek. De twee gaan een actieve rol spelen in de verdere groei en ontwikkeling van het strategisch en financieel
Beaufort makes it personal is een serie waarin de mensen van Beaufort zich kort introduceren. In deel XIV is het woord aan Bart de Jonge, partner.
Arjan Brouwer sluit zich per 1 Oktober als Associate Partner aan bij Beaufort, waar hij onderdeel wordt van het Real Estate Solutions (RES) team.
Beaufort makes it personal is een serie waarin de mensen van Beaufort zich kort introduceren. In deel XIII is het woord aan Suzanne Schilder, partner.