It's Personal

CAREER

Sterker, wendbaarder en toekomstbestendiger: we hebben het niet alleen over de organisaties die we helpen, maar ook over jouw carrière. Bij Beaufort vinden we een gezonde werkomgeving en het onderste uit de kan halen belangrijk. Dus jij krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen — professioneel én persoonlijk. Ook krijg je alle ruimte om je ondernemersgeest te prikkelen.

Jouw kracht

Jij bijt je graag vast in complexe vraagstukken. Je houdt van impact maken. Van een diversiteit aan opdrachten. Van snel schakelen. Op het juiste moment gas bij geven, afremmen of juist een u-turn maken. Je adviseert met gemak op strategisch vlak en voor bijzondere manoeuvres in dynamische omgevingen draai jij je hand niet om. Je gaat door tot het probleem is opgelost, tot het doel van de klant is bereikt. Tot stakeholders rust en vertrouwen voelen en nieuwe kansen ontstaan. Is dat jouw kracht? Kom dan ons team versterken.

Ontdek hieronder jouw carrièremogelijkheden bij een jong label in de top van de markt.

Meer weten?

“MET JE DRIVE FOR EXCELLENCE ZET JE VERANDERING IN GANG, VERSNEL JE JE EIGEN ONTWIKKELING ÉN DIE VAN ORGANISATIES.”

#Vacature Officemanager

In verband met de groei van ons bedrijf en de verhuizing naar een nieuw kantoor, zijn wij op zoek naar een officemanager.

Als officemanager ben je het eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers en klanten. Je verricht administratieve en organisatorische werkzaamheden om de zaken op kantoor efficiënt en soepel te laten verlopen.