Aangenaam

Maak kennis met ons Team

Persoonlijk betrokken en permanent tot uw beschikking

Onze mensen hebben hun sporen verdiend in het bedrijfsleven, de bancaire sector en private equity. Met een multidisciplinaire achtergrond en ieder zijn of haar eigen expertise op strategisch, financieel, operationeel, bancair, vastgoed en juridisch gebied. Stuk voor stuk zeer ervaren in het oplossen van de meest complexe bedrijfs- en financieringsvraagstukken. Met één gemeenschappelijke ambitie: de allerbeste in ons vakgebied zijn.

Met een Master in Strategic Management en passie voor beleggen, combineert Kelly haar gedrevenheid om bedrijven te willen helpen transformeren en herdefiniëren. Door haar theoretische achtergrond in Strategic Management is zij toegewijd aan het leveren van waarde aan organisaties. Zij is gedetailleerd, analytisch, resultaatgericht en houd oog voor het menselijke aspect binnen organisaties.
Kelly van den Broek
Consultant
“Meer dan 15 jaar ervaring met het financieren van Commercieel Vastgoed bij verschillende financiële instellingen in Nederland en Engeland met een focus op complexere leningen, herstructureringen en NPL-portfolio analyses. Sinds 2016 zelfstandig met ruime ervaring in het arrangeren van Senior en Junior leningen. Daarnaast ook succesvol geweest met het vinden van een sterke kapitaalpartner voor een hotel operator gedurende de COVID-pandemie en het lanceren van een financieringsproduct voor VvE leningen in samenwerking met een Duitse bank.”
Arjan Brouwer
Associate Partner
Gewerkt voor diverse banken; onder meer een afdeling Bijzonder Beheer (DB) opgezet en geleid. Verder gewerkt als advocaat en curator. Koos heeft een nuchtere en zakelijke aanpak, zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Met een scherpe analyse van complexe problemen dringt hij snel door tot de kern.
Koos van Delft
Senior Partner
Carrièrestart bij het adviesbureau Ressenaar Van Raad. In 2009 zijn postdoctorale opleiding tot Register Controller afgerond. Specialismen: financiële analyse, bedrijfsherstructurering en managementinformatiesystemen. John is een allround financiële professional. Analytische en pragmatische insteek, nuchter, bewaart de rust en creëert toegevoegde waarde voor de onderneming.
John Dekker
Consultant
Na het behalen van zijn International Business-diploma in Utrecht, heeft Ryan waardevolle ervaring opgedaan in vastgoedfinanciering bij RNHB. Hij heeft een affiniteit voor het opbouwen van relaties en het verbinden van de juiste mensen, is gedetailleerd en houdt van uitdagingen. Door zijn opgroeien in Miami, Florida en internationale werkervaring kan hij zich gemakkelijk aanpassen aan complexe en dynamische internationale omgevingen.
Ryan Driscoll
Consultant
Startte zijn loopbaan in 2017 als consultant bij Beaufort. Specialismen: financiële analyse, modelleren, cashflowoptimalisatie en bedrijfsherstructurering. Hij heeft zich daarnaast uitvoerig verdiept in de in 2021 ingevoerde Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA). Matthijs is een scherpe analyticus. Hij combineert zijn analytische vermogen met een drive om zaken voor elkaar te krijgen.
Matthijs van Essen
Consultant
Tijdens zijn studie Finance en baan bij Binck Bank startte Diego een succesvolle softwareonderneming. Na zijn carrière als student/ondernemer werkte Diego voor verschillende Venture Capital- en Private Equity maatschappijen. Specialismen: Software & IT ondernemingen, ondernemend (denk)vermogen, financiële analyses.
Diego le Grand
Consultant
Barry is sinds 2012 actief als consultant, interimmanager en ondernemer. Hij is een communicatieve executive met een 20+ jaar internationaal track record in operationeel en financieel management. Hij heeft brede strategische ervaring in een veelvoud van verschillende bedrijfstakken. Specialismen: verbeterprogramma’s, herstructureringen, (financiële) operaties, begeleiden van M&A deals en financieringen.
Barry van ‘t Hull
Consultant
Gestart bij ABN AMRO. Van 2007-2013 als associate partner verbonden aan een gerenommeerd adviesbureau en verantwoordelijk voor de Turnaround & Recovery adviespraktijk. Specialismen: advies en begeleiding bij complexe bedrijfskundige uitdagingen. Jan is een allround herstructureringsspecialist. Hij beheerst zowel de financiële, organisatorische als strategische kanten van het vak.
Jan Janssen
Senior Partner
Vervulde verschillende commerciële en leidinggevende rollen bij Nederlandse en buitenlandse financiële instellingen actief in de vastgoedfinanciering, alvorens aan de slag te gaan als onafhankelijk debt advisor. Daarnaast investeert hij sinds 2013 in duurzame startups in de landbouw- en voedselindustrie. Bart combineert ervaring en expertise op het gebied van vastgoedfinanciering met een open en betrokken houding.
Bart de Jonge
Associate Partner
Tijdens studietijd actief als projectontwikkelaar voor grootschalige zonnestroomprojecten. Afstudeerstage bij Jones Lang LaSalle. Ontwikkelde een Automated Valuation Model voor de Nederlandse residentiële vastgoedmarkt. Specialismen: scherpe, creatieve blik op de vastgoedmarkt. Luuk combineert diepgaande kwantitatieve modellen met concreet uitgewerkte kwalitatieve adviezen. Analytisch, open en doortastend.
Luuk Louter
Consultant
Begonnen als Registeraccountant bij KPMG, sindsdien gewerkt bij diverse grootbanken voor de afdelingen Financial Restructuring en Equity Capital Markets. Specialismen: financiële analyse, cashflowoptimalisatie en bedrijfsherstructurering. Daarnaast docent financiële analyse en jaarrekeningenrecht. Arthur combineert analytisch vermogen met pragmatiek. Handen-uit-de-mouwen, nuchter en direct.
Arthur van Midden
Senior Partner
Bobby heeft na een Master in Quantitative Finance ervaring opgedaan in Corporate Finance en M&A. Hij combineert zijn wiskundige achtergrond, analytisch vermogen en interesse in financiën om de beste oplossingen te vinden voor uiteenlopende vraagstukken.
Bobby Ririassa
Consultant
Ruim 20 jaar ervaring in kredietverlening, corporate finance, strategie en herstructurering van bedrijven in diverse bedrijfstakken. Suzanne is goed in het snel doorgronden van complexe situaties en te vertalen in concrete tastbare oplossingen. Ze is betrokken, analytisch, pragmatisch en gericht op lange termijn waarde behoud.
Suzanne Schilder
Partner
Loopbaan gestart bij NPM Capital. Sindsdien gewerkt voor de strategie en corporate development afdeling van Liberty Global Europe. Vanaf 2006 verbonden aan Boer & Croon Corporate Finance. Specialismen: complexe herstructureringen, (distressed) M&A trajecten en bedrijfswaarderingen, valideren en modelleren van bedrijfsplannen. Michiel beheerst de financieel strategische én operationele discipline.
Michiel Tempelman
Senior Partner
Gewerkt bij ABN AMRO, Bouwfonds REIM / Property Finance en SNS Property Finance. Zette in 2011 samen met Gert-Jan Winkelhagen een eigen vastgoed debt advisory praktijk op. In 2016 samengevoegd met Beaufort Consulting. Jan Eduard is een zeer ervaren transactie manager, die op een creatieve en daadkrachtige wijze financieringsoplossingen voor zijn klanten realiseert.
Jan Eduard Thompson
Senior Partner
Carrièrestart bij PwC. Sindsdien gewerkt voor de afdeling Financial Restructuring en als bankier voor een grootbank. Vanaf 2012 actief als restructuring consultant. Specialismen: financiële analyse, cashflowoptimalisatie en herstructurering. Rienc combineert analytisch vermogen met pragmatiek, is hands-on, doelgericht en betrokken.
Rienc ter Veen
Partner
Ervaring opgedaan bij KPMG Corporate Finance, met focus op bedrijfswaarderingen en het uitvoeren van marktanalyses. Specialismen: financiële, strategische en juridische problematiek. Dirk heeft van zijn passie zijn werk gemaakt: ondernemingen en business cases volledig doorgronden en creatieve oplossingen zoeken.
Dirk van der Velden
Consultant
Begonnen bij Aareal Bank AG, verantwoordelijk voor de Nederlandse vastgoedfinancieringsactiviteiten. Vanaf 2005 gewerkt bij ABN AMRO en SNS Bank. Adviseur voor vastgoedbeleggers en -ontwikkelaars en bestuurder van buitenlandse vastgoedfondsen. Specialismen: vastgoedfinanciering, structured finance en syndicaatsleningen. Gert-Jan is toegewijd, ’hands-on’, met veel financieringservaring én kennis over vastgoed(management).
Gert-Jan Winkelhagen
Senior Partner