It's personal

About Beaufort

Beaufort staat klaar voor ondernemingen, organisaties en instellingen in iedere branche, ongeacht hoe uitdagend de omstandigheden zijn. Onze focus? Het bedrijfskundig en financieel adviseren en ondersteunen van ondernemers, aandeelhouders, directies en management in bijzondere situaties. Situaties die toekomstbepalend zijn.

Als het erop aankomt staan onze adviseurs permanent ter beschikking. Net zolang totdat de transformatie met succes is afgerond, een passende financiering is gevonden, de transactie is voltooid, de doelen zijn bereikt. Tot de ingewikkelde bedrijfssituatie is omgezet naar nieuwe kansen, perspectief en groei.

PERFECTION MADE PERSONAL

Complexe herstructurerings- en financieringsvraagstukken brengen het beste in ons naar boven. Onze mensen zijn persoonlijk betrokken, zorgen ervoor dat álles klopt en gaan altijd voor het allerbeste resultaat.

ONZE VIER KERNWAARDEN:

Middle,Eastern,And,Caucasian,Ethnicity,Businessmen,Seated,On,Armchair,In
U staat centraal

Uw belangen staan altijd voorop. Wij staan naast u, met oog voor uw situatie en de impact daarvan.

Business,People,Shaking,Hands,In,Office.
Daadkrachtig

Geen wollige adviezen. Wel concrete aanbevelingen, met tijdpad en onderbouwde prognoses. Doordacht, bondig, toegankelijk, bruikbaar en uiteraard daadkrachtig.

Business,Man,Hand,Holding,Lightbulb,With,Using,Calculator,To,Calculate
Toonaangevend

Bedrijfsanalyses, financieringsstructurering, het in goede banen leiden van transacties, insolventiebegeleiding… we hebben inmiddels ervaring met vrijwel iedere situatie.

onafhankelijk
Onafhankelijk

Wij zijn volkomen onafhankelijk, adviseren open en eerlijk en werken nauw met u samen aan een kansrijke oplossing.

Meer weten?

“Als organisatie komt u sterker en toekomst-bestendiger uit de situatie.”