"Adapting to today, transforming for tomorrow"

“The Only Constant in Life is Change” – Heraclitus

In een wereld die gekenmerkt wordt door digitale en groene revoluties, oorlogen, inflatie en schaarste aan mensen en middelen, lijken de veranderingen elkaar steeds sneller op te volgen. Om succesvol te blijven moeten bedrijven en hun medewerkers zich aanpassen aan deze verandering.

Ter inspiratie beschrijft Beaufort in een serie welke veranderingen en ontwikkelingen in de media en in de eigen praktijk opvallen.


Deze week: Duurzaamheid in de schijnwerpers: CSRD als hoofdrolspeler voor de toekomst

 

De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) zal de manier waarop bedrijven in de EU hun activiteiten rapporteren, vanaf dit jaar ingrijpend veranderen. Met ingang van boekjaar 2024 geldt dit voor de grootste beursgenoteerde bedrijven, maar het zal uiteindelijk ook kleinere bedrijven direct dan wel indirect raken. CSRD vereist dat bedrijven uitgebreid en transparant rapporteren over hun duurzaamheidsprestaties. Dit betekent een uitdaging voor bedrijven, maar het biedt ook een kans om duurzaamheid te integreren in hun bedrijfsvoering. Ook bij investeerders, banken en klanten krijgt het onderwerp steeds meer focus. Bij elkaar genoeg redenen om CSRD serieus op de agenda te zetten. Het team van Beaufort staat klaar om u te assisteren bij het maken van de juiste strategische beslissingen die aansluiten bij uw doelen en omstandigheden. Samen met onze partners kunnen we de meest geschikte opties verkennen en selecteren die passen bij uw situatie. U kunt rekenen op heldere, eerlijke en effectieve adviezen.”

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u interesse in een persoonlijk gesprek?

Vind de contactgegevens van Kelly van den Broek op de teampagina!