It's personal.

Cases

#case

Beaufort adviseert Rijkswaterstaat over inkoop van kennis.

Rijkswaterstaat WVL (Water, Verkeer en Leefomgeving) koopt jaarlijks kennis in op veel en uiteenlopende onderwerpen. Om het proces te verbeteren, vroeg Rijkswaterstaat ons om met kennis van de sector een analyse te maken van mogelijke verbeteringen in het inkoopproces.

TRANSACTION #7

Beaufort ondersteunt Woon-Winkel Fonds bij succesvolle herfinanciering

Beaufort heeft de Beheerder van Woon-Winkel Fonds, Beethoven Beheer, geholpen bij het realiseren van een herfinanciering van de gehele vastgoedportefeuille.

transaction #6

Verhogen financiering Groenendijk en Kwaasteniet

Groenendijk en Kwaasteniet had behoefte aan werkkapitaal. Aan ons de vraag om de lopende projecten door te lichten en te adviseren over de interne beheersing.

transaction #5

Bouwfinanciering en verkoop kantoorgebouw

Property Match (PM) kreeg van EY de opdracht: ontwikkel en bouw een 4.900 m2 VVO kantoorgebouw. PM heeft ons gevraagd om de bouwfinanciering en verkoop te begeleiden.

transformation #4

Interim controlling opdracht Screen Consultants

Na de overname van Screen Consultants, had The Roberts Groep behoefte aan versterking van de managementinformatie en de vertaling naar US GAAP. Bij ons kwam de vraag terecht of we konden assisteren.

transaction #4

Herfinanciering Batavia Stad

In 2018 maakte eigenaar VIA Outlets plannen voor de herfinanciering van Batavia Stad Outlet Shopping. Voor het herfinancieringstraject heeft VIA Outlets onze hulp ingeschakeld.