It's personal.

Cases

#transformation

Onderneming actief in de bewerkte groente en fruit markt

De Onderneming, een vooraanstaande leverancier van bewerkt groente en fruit, ondervond omzetstagnatie in 2021 door marktveranderingen, de oorlog in Oekraïne en inflatie, wat resulteerde in hogere kosten en verminderd rendement. Als reactie hierop schakelde het bedrijf Beaufort in om de financiële prognoses te valideren en financieringsaanpassingen te begeleiden.

#transformation

Producent en verkoper van elektrische fietsen

Een B2C-fabrikant van elektrische fietsen kampte met supply chain-problemen door COVID-19, wat leidde tot vertraagde orders en ernstige liquiditeitsproblemen. Beaufort assisteerde bij het analyseren van de situatie en ontwikkelde een financieel voorspellingsmodel voor stakeholders.

#transformation

Onderneming actief in de badkamer- en accessoiresmarkt

De Onderneming, een leider in de badkamer- en accessoiresmarkt, moest na jaren van verlies en groeifocus strategische herzieningen doorvoeren, zoals het afstoten van niet-kernactiviteiten. Beaufort assisteerde met een grondige analyse in het maken van cruciale strategische beslissingen, waarbij digitalisering essentieel was voor het verbeteren van de resultaten.

#transformation

Onderneming actief in de maakindustrie

Na een tegenvallend 2022 valideerde Beaufort, op verzoek van de bank, de financiële vooruitzichten van een onderneming in maatwerkconstructies en ontwikkelde een forecastmodel voor nauwkeurige maandelijkse rapportages.

#transformation

Fabrikant actief in de auto-industrie

De onderneming, een producent van aluminium onderdelen voor de auto-industrie in Europa, moest zich aanpassen aan de coronapandemie en stijgende kosten voor grondstoffen en energie. Beaufort heeft het 5-jaars businessplan gevalideerd, wat leidde tot een succesvolle herfinanciering.

#transformation

Bedrijf actief in handel van huishoudelijke apparatuur

Deze onderneming in huishoudelijke apparaten, ondervond rendementsdalingen door verstoringen in de toeleveringsketen uit China en seizoensgebonden pieken in voorraden en debiteuren. Beaufort assisteerde de Onderneming bij het verbeteren van haar financiële forecast model, wat resulteerde in de voortzetting van de bankfaciliteiten.