It's personal

Blogs

Filter

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Categorie:
Make it Personal
Trackrecord
TrendWatch
Het is vreemd dat vastgoedondernemers de rentekosten van een voor de sector noodzakelijk bedrijfsmiddel, namelijk financiering, slechts beperkt (en soms niet) van hun belastbare inkomen kunnen aftrekken.
Beaufort Real Estate Solutions heeft een exclusieve samenwerking met VvE Finance B.V. voor leningen aan VvE's. VvE Finance biedt snelle, betrouwbare en onafhankelijke financiering voor Verenigingen van Eigenaars.
Tijdens het evenement deelden sprekers Rienc ter Veen, Koos van Delft, Christiaan Podt, Sander Molman, Juliette van de Wiel en Rob Kwaijtaal hun expertise over herstructureringen, geleid door Jeroen Princen.
De liquidatie- en reorganisatiewaardes zijn belangrijke variabelen in een WHOA-procedure. De liquidatiewaarde leidt tot een ondergrens: Schuldeisers moeten in een WHOA-procedure minimaal een waarde toegekend krijgen die even hoog is
De Nederlandse economie transformeert door technologie en duurzaamheid. Bedrijventerreinen zijn cruciaal (30% waarde, 10% oppervlak). Efficiënte inrichting maakt ze economische en energie hubs. Deel III onderzoekt financieringskansen en risico’s.
De retailsector staat op een kritiek punt door hogere kosten, personeelstekorten en AI. Innovatie en aanpassing aan trends als technologie, klantbeleving en duurzaamheid zijn cruciaal.
Beaufort makes it personal is een serie waarin de mensen van Beaufort zich kort introduceren. In deel XIX is het woord aan Arjan Brouwer, partner.
De CSRD verandert de EU-rapportage ingrijpend. Vanaf 2024 geldt dit voor grote beursbedrijven en later ook kleinere bedrijven. CSRD vereist transparante duurzaamheidsprestaties, wat uitdagingen en kansen biedt.
Beaufort kent de bouwsector als geen ander en adviseert veel bouw- en projectorganisaties. In 2022 publiceerden wij over projectfalen. Ondanks negatieve prognoses zien we nog weinig problemen.
Dirk van der Velden werkt als Restructuring Consultant bij Beaufort. Kelly van den Broek startte zes maanden geleden als Consultant. Beiden delen hun ervaringen en ontwikkeling bij Beaufort.
Beaufort makes it personal is een serie waarin de mensen van Beaufort zich kort introduceren. In deel XVIII is het woord aan Ryan Driscoll, consultant.
Beaufort makes it personal is een serie waarin de mensen van Beaufort zich kort introduceren. In deel XVII is het woord aan Kelly van den Broek, consultant.