"Adapting to today, transforming for tomorrow"

“The Only Constant in Life is Change” – Heraclitus

In een wereld die gekenmerkt wordt door digitale en groene revoluties, oorlogen, inflatie en schaarste aan mensen en middelen, lijken de veranderingen elkaar steeds sneller op te volgen. Om succesvol te blijven moeten bedrijven en hun medewerkers zich aanpassen aan deze verandering.

Ter inspiratie beschrijft Beaufort in een serie welke veranderingen en ontwikkelingen in de media en in de eigen praktijk opvallen.

Deze week: Financiering van VvE’s: de sleutel tot realisatie van noodzakelijke renovaties en verduurzamingsprojecten

Beaufort Real Estate Solutions, gespecialiseerd in financieringsvraagstukken voor commercieel vastgoed, is dit jaar een exclusieve samenwerking aangegaan met VvE Finance B.V. Deze samenwerking is gericht op het bieden van uitgebreide ondersteuning aan Verenigingen van Eigenaars (VvE’s) bij het aanvragen van leningen.

VvE Finance B.V., een onafhankelijke intermediair, werkt in opdracht van de VvE en onderhoudt relaties met alle aanbieders van VvE-leningen in Nederland. Door volledige ontzorging, snelle financiering en betrouwbare partnerschappen zorgen we ervoor dat VvE’s eenvoudig en efficiënt hun financieringsbehoeften kunnen vervullen.

Lees verder om meer te weten te komen over de huidige VvE-markt, de noodzaak voor investeringen, en hoe wij VvE’s helpen hun projecten te realiseren.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u interesse in een persoonlijk gesprek?

Vind de contactgegevens van Arjan Brouwer op de teampagina!