#BLOG

Beaufort benoemt ex-bankier Suzanne Schilder tot partner

Utrecht, september 2022

Suzanne Schilder sluit zich per 1 oktober als partner aan bij Beaufort. Ze wordt de negende partner van het Utrechtse advieskantoor.

De nieuwe Beaufort-aanwinst is een ervaren, allround strategische en financiële professional met een lange staat van dienst in de bancaire wereld.

Na haar studie Economie (Universiteit van Amsterdam) begon Suzanne aan een management traineeship bij ABN Amro. In de daaropvolgende ruim 20 jaar heeft ze meer dan 10 verschillende functies vervuld vooral in (her)structurering van kredieten en corporate finance gericht op zakelijke klanten.

Daarnaast heeft Suzanne diverse andere functies binnen ABN Amro bekleed, onder andere gericht op de strategie van de bank. In haar laatste functie was ze als Managing Director verantwoordelijk voor het relatiemanagement van klanten in de telecom, media, technologie en private equity sectoren.

“Tijdens mijn loopbaan bij ABN Amro heb ik altijd veel plezier gehad in het bijstaan van klanten op momenten die voor hen van groot belang zijn.”

“Dit kon positief zijn, waarbij je kan denken aan een overname, maar ook als het minder goed ging zoals in een herstructurering. In die moeilijke omstandigheden kijk je samen met de ondernemer hoe je het tij kan keren en alle betrokkenen op één lijn kan krijgen. Het geeft heel veel voldoening om dit soort complexe strategische situaties weer onder controle te krijgen.”

“In deze herstructureringstrajecten spelen adviseurs als Beaufort vaak een belangrijke rol. Daarnaast sta je als adviseur nog dichter bij de ondernemer en kan je je volledig richten op de klanten en hun transformatie. Dit was één van de belangrijkste redenen om me aan te sluiten bij Beaufort. Het is een ambitieuze en ondernemende club waarvan ik een aantal mensen al sinds jaren ken.”

“Ik kijk er enorm naar uit om een bijdrage te leveren aan hun groei ambities en klanten te ondersteunen in hun transformatie.”

Jan Janssen, partner van Beaufort, geeft aan erg verheugd te zijn met het aantrekken van Suzanne: “Met haar komst zal Beaufort invulling kunnen geven aan de verdere uitbouw van het kantoor. Met haar jarenlange ervaring op het gebied van herstructureringen, strategie en corporate finance kunnen wij onze klanten blijven bedienen met hoogwaardig advies.”

Lees het hele artikel op Consultancy.nl

Interesse in een persoonlijk gesprek?

Vind de contactgegevens van het team van Beaufort op de teampagina!