Transformations

Debt advisory

U kijkt naar een nieuwe acquisitie of heeft een herfinancieringsvraagstuk. Eén uitdaging: er is geld nodig. Hoeveel precies, de juiste structurering en het vinden van passende financiers met aantrekkelijke voorwaarden — daar helpt Beaufort bij.
  • Advies over kredietbehoefte en de optimale financieringsstructuur, gebaseerd op volledig inzicht in uw organisatie en de dynamiek.
  • Pré- en postdeal-begeleiding.
  • Volledig onafhankelijk advies.
  • Uw financiering houdbaar voor de lange termijn.
  • Verzekerd van werkbare financieringsoplossingen voor uw organisatie.
Financiering structureren
Wat is uw kredietbehoefte en de optimale financieringsstructuur, inclusief financiële convenanten en ratio’s? Samen bepalen we de best passende financiering.
Financiering arrangeren
Onderaan de streep het beste resultaat: voldoende vreemd vermogen om uw plannen te realiseren. Altijd tegen de beste voorwaarden, afgestemd op uw belangen en doelen.
Voorwaarden en leningdocumentatie
Laat ons onderhandelen met de financiers, werkbare voorwaarden en convenanten opstellen en alles op de juiste manier vastleggen.
Cashflow & scenario analyse
Behoefte aan voorspellende informatie, zoals waar en wanneer mogelijk knelpunten ontstaan? Beaufort geeft inzicht in uw cashflow, uw huidige en toekomstige positie.
Vastgoedfinanciering
Wat uw plannen ook zijn en welke vastgoedsector u ook voor ogen heeft: we helpen u maximaal resultaat te behalen. Hoe? Door onze financiële expertise en uitgebreide vastgoedkennis te bundelen.
Neem contact met ons op en ontdek hoe we u naar een passende financiering begeleiden.

Meer weten?

Meer weten?
Neem contact op met Jan Eduard Thompson

“Een partner die uw business begrijpt, de taal van financiers spreekt én volledig onafhankelijk is”