Transactions

M&A

U heeft plannen om een bedrijf of onroerend goed aan te kopen, te verkopen of te herstructureren. Een succesvolle transactie lukt alleen als u precies weet waar u rekening mee moet houden. Welke effecten en financiële gevolgen hebben uw plannen? Wat is uw financieringsbehoefte? Wat zijn de risico’s en misschien nog belangrijker: de kansen? Beaufort assisteert en begeleidt u gedurende het hele traject. Samen sluiten we de beste deal.

Een bedrijf kopen

Elke overname kent eigen gevoeligheden, een andere uitgangspositie en specifieke eisen. Onze kracht? De zaak zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk maken én u inhoudelijk voorbereiden op iedere vervolgstap.

Uw organisatie verkopen

Vaak is het verkopen van uw organisatie een gevoelig traject. Dat snappen we, dus daar handelen en communiceren we ook naar. Onze adviseurs weten precies hoe ze u goed begeleiden en assisteren bij alle stappen in het verkooptraject.

Een waardering maken van een organisatie

De waardebepaling is de basis voor de onderhandelingen en de uiteindelijke prijsbepaling. Een basis die we graag met u leggen, zodat we de ondernemings- en aandeelhouderswaarde professioneel kunnen onderbouwen.

Due Diligence

U krijgt zicht op alle financiële risico’s, kansen en de financierbaarheid van een voorgenomen transactie. Gaat het om de verkoop of aankoop van een bedrijf, bedrijfsonderdeel of activa? Een onafhankelijk en grondig rapport geeft u helderheid.

Integratie

Een organisatie overgenomen of gefuseerd? Om zo veel mogelijk waarde te creëren krijgt u van ons een helder integratieplan. En we helpen u, als u dat wilt, bij de uitvoer.

Separatie

Een bedrijfsonderdeel of -activiteit afstoten? Beaufort maakt de organisatorische en financiële afhankelijkheden binnen uw organisatie inzichtelijk en helpt u bij het oplossen van ontvlechtingsvraagstukken.

Neem contact met ons op en verzeker uzelf van een soepele, succesvolle transactie.

Meer weten?

Meer weten?
Neem contact op met Michiel Tempelman

“Soepele, succesvolle, transparante transacties: daar staan we voor.”