#BLOG

Restructuring Day – 29 mei 2024

Utrecht, mei 2024

Restructuring Day – Op 29 mei organiseerde Beaufort in samenwerking met DVDW, You Improve en ABN AMRO Bank N.V. een Restructuring Day. Deze dag vond plaats op de prachtige locatie ‘Fort de Batterijen’ te Nieuwegein.

Tijdens het evenement deelden diverse vooraanstaande sprekers onder moderator Jeroen Princen hun kennis en expertise op het gebied van herstructureringen. Onder de sprekers bevonden zich Rienc ter Veen en Koos van Delft over de inhoud van een zogenaamde Independent Business Review, Christiaan Podt en Sander Molman over de rol van de afdeling Financial Restructuring en Recovery, Juliette van de Wiel over de aansprakelijkheid van bestuurders en Rob Kwaijtaal over het ontsluiten van verborgen potentieel middels operational excellence. Daarnaast was er ruimte voor vragen en discussie.

Het was een inspirerende bijeenkomst die niet alleen kennisdeling bevorderde, maar ook de gelegenheid bood om waardevolle connecties te leggen. De dag werd op een sfeervolle wijze afgesloten met een borrel, waarbij genoten werd van de laatste zonnestralen.

 Wij willen iedereen bedanken voor hun positieve bijdrage en kijken uit naar het volgende evenement! 

Interesse in onze evenementen?

Vind de contactgegevens van het team van Beaufort op de teampagina!

Het was een inspirerende bijeenkomst die niet alleen kennisdeling bevorderde, maar ook de gelegenheid bood om waardevolle connecties te leggen