#BLOG

Beaufort professionaliseert om verdere groei te faciliteren

Utrecht, januari 2022

Beaufort is verhuist naar de 12de verdieping van Le Mirage Offices in Utrecht. De verhuizing biedt de ruimte om op veel vlakken stevig door te groeien. Arthur van Midden, partner bij Beaufort: “We hebben een duidelijk doel voor ogen: we willen groeien naar de top 5 van adviesbureaus in Nederland die ondernemers, aandeelhouders, directies en management bedrijfskundig en financieel adviseren en ondersteunen in bijzondere situaties. Situaties die toekomstbepalend zijn. Complexe herstructurerings- en financieringsvraagstukken brengen het beste in ons naar boven. We zijn perfectionisten. Onze mensen zijn persoonlijk betrokken, zorgen ervoor dat álles klopt en gaan altijd voor het allerbeste resultaat.”

Met de verhuizing zet Beaufort de volgende stap in hun groeiambitie.

Young talent

De nieuwe locatie geeft de professionals van Beaufort de ruimte om het beste uit zichzelf te halen. Het duurzame en hoogwaardige kantoorgebouw is goed bereikbaar en biedt een breed scala aan moderne voorzieningen. Ook is rekening gehouden met het aantrekken van nieuwe jonge talenten. Van Midden: “Als je in ons vak hét verschil wilt maken, moet je met de tijd mee en dan staat het hebben van de juiste kennis voorop. Met de jaren kun je daar een flinke dosis ervaring bij optellen. Jong talent krijgt bij ons alle gelegenheid om het vak te verkennen. Daar worden zij én onze klanten beter van. Bent u of kent u een jong talent of wilt u meer weten? We gaan graag een persoonlijk gesprek aan. Onze contactgegevens vindt u hier. Overigens heeft niet alleen de huisvesting, maar ook ons merk en communicatie een upgrade gekregen.”

Transformations & Transactions

Het speelveld is duidelijk: transformaties en transacties. Komt het erop aan? Dan staat Beaufort permanent tot uw beschikking. Volkomen onafhankelijk en persoonlijk. Van Midden licht verder toe: “We zetten situaties om naar perspectief en maken organisaties klaar voor de toekomst, bijvoorbeeld bij een fusie, overname, herstructurering, desinvestering of (her)ontwikkeling. Maar ook bij (her)financieringen, aankopen, verkopen, fusies, overnames, (des-)investeringen, herstructureringen, splitsingen of (vastgoed)financieringen, staan we klaar en nemen het transactieproces uit handen. We gaan altijd samen met de klant voor het allerbeste resultaat. Alles moet kloppen. Dus geen wollige adviezen. Wel concrete aanbevelingen in de meest duidelijke bewoordingen. Indien nodig ondersteunen wij de klant met oog voor de situatie van de klant en de impact daarvan.”

Naast deze activiteiten heeft Beaufort talrijke organisaties begeleid, waarbij internationale uitdagingen een rol speelden. Waar nodig wordt samengewerkt met een van de adviesbureaus uit het internationale samenwerkingsverband, die stuk voor stuk een uitstekende reputatie hebben in hun thuismarkten.

Interesse om ons nieuwe kantoor te bezoeken?

Vind ons adres en verdere informatie op de contactpagina!