#BLOG

Beaufort makes it personal met: Koos van Delft

Utrecht, september 2022

Beaufort Transformations and transactions heeft een compleet nieuwe uitstraling, inclusief nieuwe pay off: Perfection made Personal. Maar wat betekent dat eigenlijk in de praktijk? Daarom vertellen de consultants van Beaufort hoe zij het ‘Personal’ maken. Deze week: Koos van Delft.

“Draagvlak en respect bevorderen de acceptatie van ingrepen en besluiten. Ook stevige ingrepen kunnen op die manier worden gedragen.” – Koos van Delft, partner.

Perfection made Personal, wat houdt dat volgens jou in?

Koos: “Het gaat om goed luisteren naar je cliënten en proberen te begrijpen. Waar komt iemand vandaan? Wat is de context? Hoe liggen de verhoudingen?

Vervolgens helder analyseren wat de essentie van het probleem of de uitdaging is; ingewikkelde zaken terugbrengen tot de kern, niet compliceren maar vereenvoudigen. Met gevoel voor de bedrijfsdynamiek de implicaties overzien om vervolgens resoluut te handelen, straightforward, transparant, consistent en duidelijk. Mijn ervaring is dat die benadering begrepen wordt en vertrouwen geeft.”

En Koos: hoe maak jij het Personal?

“Het begint met oprechte interesse in en betrokkenheid bij je cliënten. Tegelijkertijd ook altijd eerlijk zijn en zaken durven benoemen met het doel om de performance te verbeteren. Draagvlak en respect bevorderen de acceptatie van ingrepen en besluiten. Ook stevige ingrepen kunnen op die manier worden gedragen. Dus niet pappen en nathouden, maar resolute besluiten nemen waarover respectvol en duidelijk wordt gecommuniceerd. Dat is hoe ik het persoonlijk maak.”

Interesse in een persoonlijk gesprek?

Vind de contactgegevens van Koos op de teampagina!