#BLOG

Bart de Jonge sluit zich aan bij Beaufort

Utrecht, mei 2023

Bart de Jonge sluit zich per 1 juni als associate partner aan bij Beaufort, waar hij onderdeel wordt van de vastgoedadviespraktijk.

Met de komst van Bart wordt het team van Beaufort versterkt met een zeer ervaren financiële professional met een lange staat van dienst op het gebied van vastgoedfinanciering.

Bart de Jonge studeerde internationale bedrijfskunde na afronding van HEAO CE en trad daarna in dienst van De Lage Landen Vastgoedlease. Daar volgde hij opleidingen op het gebied van vastgoedmanagement en vastgoedkunde (MRE). Vervolgens werkte hij bij ING Real Estate Finance, Deutsche Hyp, Eurohypo en KBC Bank om daarna weer terug te keren bij ING. Gedurende deze periode vervulde hij zowel commerciële als leidinggevende rollen.

In 2012 vestigde hij zich als zelfstandig adviseur op het gebied van vastgoedfinanciering. In 2019 zette hij die activiteiten voort bij Adelaer, vanwaar hij nu de overstap maakt naar Beaufort. Met 30 jaar ervaring in vastgoedfinanciering, beschikt Bart over een uitstekend netwerk van vastgoedbeleggers, -ontwikkelaars en -financiers in binnen- en buitenland.

Daarnaast is Bart sinds 2013 actief als investeerder in startups die een duurzaam stempel proberen te drukken op de landbouw- en voedselindustrie.

Bart de Jonge over zijn nieuwe positie bij Beaufort: “Een aantal Beaufort collega’s, waaronder Gert-Jan en Jan Eduard, ken ik al heel lang. Het zijn gedreven, innovatieve en professionele ondernemers met een enorme deskundigheid in het vastgoedfinancieringsvak. Dat Beaufort niet alleen actief is in de vastgoedsector maar ook in andere bedrijfstakken maakt het voor mij extra interessant om me bij hen aan te sluiten. Ervaringen uit andere sectoren kunnen best nog eens van pas komen in de vastgoedbranche. Ik verheug me op de samenwerking.”

Jan Eduard Thompson en Gert-Jan Winkelhagen, partners bij Beaufort, over de toetreding van Bart: “Wij kennen Bart al vanuit zijn tijd bij ING Real Estate Finance en vervolgens zijn we ongeveer gelijktijdig begonnen als zelfstandig adviseur. We hebben altijd veel respect gehad voor zijn ondernemende mentaliteit, creativiteit en kennis van de vastgoed(financierings)markt. Daarbij hebben we eenzelfde kijk op de wijze waarop we ons vak willen uitoefenen en de betrokkenheid die we voelen bij onze klanten. Wij zijn daarom ontzettend blij dat Bart met zijn kennis, kunde en creatieve ideeën het vastgoedteam van Beaufort komt versterken!”